eLääkäri

Tietoa meistä

eLääkäri tarjoaa lääkäripalvelut kaikkien saataville helposti, nopeasti ja edullisesti. Olemme nuori ja innovatiivinen Online-palveluihin keskittynyt Suomalainen lääkärikeskus. Mottomme on tarjota nopeaa ja luotettavaa palvelua ajasta ja paikasta riippumatta.

Arvostamme yksityisyyttäsi ja vapaa-aikaasi. Tästä syystä olemme luoneet palvelukonseptin, jossa tuomme lääkäripalvelut suoraan sinun luoksesi. Uskomme, että jokaisella tulee olla mahdollisuus päästä nopeasti lääkärin vastaanotolle ja saada parasta mahdollista hoitoa. eLääkärillä et koskaan joudu odottamaan hoitoon pääsyä. Meiltä saat aina asiantuntevaa palvelua, sillä kaikki työntekijämme ovat terveydenhuollon ammattilaisia. Palkkaamme ainoastaan kokeneita ja ammattitaitoisia lääkäreitä, joilla on laaja osaaminen haastavasta päivystys- ja yleislääkärityöstä.

Kaikki lääkärimme ylläpitävät ja kehittävät osaamistaan pitämällä säännöllisesti tavanomaista yleislääkäri- ja yksityisvastaanottoa. Asiakaspalvelussamme kysymyksiisi vastaa aina kokenut päivystyssairaanhoitaja. Kaikki työntekijämme omaavat hyvät vuorovaikutustaidot ja he auttavat sinua vaivassa kuin vaivassa.